A mindenkit foglalkoztató kérdés: hogy áll a szavazás?

Nagy a tét: november 22-én éjfélkor a leadott szavazatok alapján eldől, kik lesznek a Richter Aranyanyu Díj közönségdíjasai.

Öröm látni, hogy az Aranyanyuk versenyhelyzetben is példaképek lehetnek számunkra: őszintén gratulálnak a többiek kisfilmjéhez, és nagyon várják a november 26-i díjkiosztó gálát, hogy megismerhessék egymást. Megmutatjuk, hogy indul a szavazás második hete.

Orvosaink orgonasípként követik egymást, persze fontos kérdés, hogy milyen sorrendben. Pedagógus kategóriában ketten vezetik a versenyt fej-fej mellett, hol az egyik​ük​, hol a másik​uk​ áll az élen, az állás naponta többször is változik. Most még bármi megtörténhet,  minden egyes szavazat döntő jelentőséggel bír. Az egészségügyi dolgozók közül valaki a szavazatok jelentős részét magáénak tudhatja, de ők sem dőlhetnek nyugodtan hátra, hiszen sejtésük sincs, melyikük a szerencsés, és mi várható még a héten. Láthatjátok, hogy az elkövetkező napokban tényleg a ti kezetekben van az Aranyanyuk sorsa, kizárólag rajtatok múlik, a kategóriánként egy-egy közönségdíj kihez kerül. Ha még nem láttátok a filmeket, szánjatok rá egy estét, minden történet egy-egy ​izgalmas utazás a​ köztünk élő hősnők életébe. Ha valamelyik történet különösen megtetszik, ne habozzatok szavazni a számotokra legkedvesebb jelöltre!

Nektek jó szórakozást, a döntősöknek pedig sok-sok szavazatot kívánunk!