Feledhetetlen karácsonyi meglepetés a Méhkas lakásotthonban

Mint arról mi is hírt adtunk, az XboxKlub.hu csapatának az idei karácsonyi adományozáskor a „Méhkas” lakásotthonra esett a választása. Az otthon vezetőjének, a Richter Aranyanyu díjas Szabó Károlyné Ildikónak bemutatkozó kisfilmjét látva a lelkes közösség számára egyértelművé vált, hogy igazán jó helyre fog kerülni a sok ajándék.

December 21-én két tele autóval érkeztek meg az ajándékok, az autókban egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, mindenhol dobozok és zsákok voltak. A lakásotthon gyerekei és fiataljai épp a karácsonyi műsort gyakorolták, de a csengetésre abbamaradt a fegyelmezett próba, csillogó szemmel szaladtak a vendégek fogadására. Hatalmas meglepetésben volt részük, álmukban sem hitték volna, hogy ennyi mindent kapnak. A sok zsák ruha, könyvek mellé számtalan játék is érkezett, távirányítós autók, matchboxok, puzzle-k. Az ajándékozók megcsodálták a felállított jászolt, és elfogyasztották a különleges alkalomra készített süteményt. Távozásuk után a gyerekek „nekiestek” a csomagoknak. Mivel Ildikóék más lakásotthonokkal is kapcsolatban állnak, ami ruha és játék már nem nekik való volt, azt gondosan átválogatták és eljuttatták azokba az otthonokba, ahol kisebb gyerekek is vannak, így osztva meg örömüket másokkal is. Bár a tizenéves fiúk kinőttek már belőle, az autókból néhányat mégis megtartottak, hogy kipróbálják, milyen érzés, ha saját távirányítós autója van az embernek.

A fő ajándék persze az xbox és a TV volt, amit másnap még a fiúk össze is szereltek és beüzemeltek, a kis lakóknak annyi dolguk maradt, hogy nagy örömüket leljék életük legfantasztikusabb karácsonyi ajándékában. Ildikó persze következetes pótanyukaként odafigyel arra, ki mikor és mennyit játszik, és az időben jól elkészített házi feladat a beugró a játékhoz.

Köszönjük az XboxKlub.hu csapatának és mindenkinek, aki csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, a Méhkas lakásotthonnak pedig kívánjuk, hogy sok-sok ideig élvezhessék a közös játékot!

Az adományozás részleteiről itt olvashattok:

http://www.xboxklub.hu/xboxklub_hu_karacsonyi_adomanyozas_2014_adomanyozok