Plasztikai sebész, aki a rászoruló nőkön segít

Dr. Lévay Bernadett alig pár napja érkezett haza indiai útjáról, ahol a Women for Women humanitárius misszió önkénteseként dolgozott, máris úgy tűnik, odaadó munkájának híre körbejárta a világot.

Természetesen többek között köszönhetjük ezt a közösségi oldalaknak is, de nem tudtuk nem észrevenni, hogy a Bembde Kórházban különösen nagy szeretettel fogadták a doktornőt. Berni idén immár a 3. Ingyenes Plasztikai Sebészeti Táborban adta tudása legjavát, hogy olyan nőknek segítsen élhetővé tenni mindennapjait, akik háztartási baleset, vagy erőszak áldozativá váltak.

Dr. Lévay Bernadett 2015-ös Richter Aranyanyu döntős plasztikai sebész a Women for Women jótékony akciója keretében operálta nő pácienseit több, mint egy héten át. Az aurangábádi Bembde Kórház vezetője Berni munkáját egy a képen látható díjjal, és következő elismerő szavakkal köszönte meg: „Ő egy rendkívül dinamikus, és lelkes orvos, kiváló tagja a csapatunknak. Kedves és vidám természete inspirálja és energiával tölti fel minden munkatársunkat. Ő az, akit a legjobban szeretek a csapatomból, örülök, hogy ismerhetem.”

Ha még nem láttátok Bernadett 2015-ös kisfilmjét, mindenképp szánjatok rá néhány percet, de természetesen duplázni, sőt triplázni is érdemes.