Egy mozgalmas nap Schuster Barbarával

Schuster Barbara a fizikai megpróbáltatás mellett komoly lelki nehézségeket megélő fiatalokat segíti abban, hogy minél teljesebb életet élhessenek.

Reggelente rengeteg levél és telefon várja Barbarát, és őt ismerve biztosak lehetünk abban,  hogy soha senki nem marad válasz nélkül.

 

 

 

 

 

 

Marlok Ferenc korzettkészítő mester nem csupán a fűzőkészítéshez ért, társaságában a gyerekek mindig mosolyognak, hiszen mindenki számára van a tarsolyában egy kedves mondat, építő ötlet. Barbara hétköznapjainak egyik legfontosabb része a napi szakmai megbeszélés Ferivel.

 

 

Az egyéni foglalkozás végén mindig van idő egy kis lazításra is. Ezúttal Mili a kreatív kockákat választotta.

 

 

 

Ebéd közben egy önkéntes medikussal, Danival találkozik, akivel az elmúlt félév történéseit beszélik meg.

 

 

 

 

Közeleg a téli tábor, ideje átnézni a kellékeket. A táborokat minden évben nagyon várják a gyerekek, az együttlét a sorstársakkal meghatározó élmény az életükben. Réka, a gyógytornász és Barbara semmit nem bíznak a véletlenre, a bohócorrot is felpróbálják. Nem kérdés tehát, idén is fantasztikus élményben lesz része mindenkinek.

 

 

Amióta Barbarának megjelent a „Gerincferdülés, és ami mögötte van” című könyve, a dedikálás is a mindennapok szeretett feladatai közé tartozik.

Este irány a pályaudvar, mivel Barbara nap mint nap Velencéről utazik a fővárosba, hogy részt vehessen a gerincbetegek életének megkönnyítésében.