„ÉN”– a KórházSuli program kiállítása

Tóthné Almássy Monika kórházpedagógus Aranyanyu és a KórházSuli program csapata már réges rég belopta magát a szívünkbe. A vakáció kezdetére megint meglepik a nagyközönséget egy fantasztikus kiállítással.
Köszönet a szervezőknek és természetesen a gyerekeknek a kivételes alkotásokért!

„Te és Én mások vagyunk ugyan, de sok dologban nagyon is hasonlítunk” – olvashatjuk a kiállítási  katalógus első oldalán. A tavalyi „Fény” kiállítás sikerén felbuzdulva az idén a Heim Pál Gyermekkórházban gyógyuló gyerekek alkotásai mellett négy fővárosi és négy vidéki kórház is küldött alkotásokat a budapesti Eötvös József Gimnáziumban megrendezett képzőművészeti kiállításra.
A nagy sikerre való tekintettel 2016. július 1-jén 17 órakor kiállításuk Kováts Adél színművésznő szavaival nyitja  meg kapuit a nagyközönség előtt a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában (1052 Budapest, Deák F. u. 17. I.em.), és ott egész hónapban megtekinthető lesz.

A nagy sikerre való tekintettel 2016. július 1-én 17 órakor kiállításunk Kováts Adél színművésznő részvételével megnyitja  kapuit a nagyközönség számára a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában (1052. Bp. Deák F. u. 17.), és ott egész hónapban megtekinthető lesz.